Seniorke na pripremama u Bijelom Polju
22.06.2020

Bijelo Polje će biti domaćin našim košarkašicama.

Košarkaški savez Crne Gore je u tom gradu organizovao kamp za naše najbolje košarkašice. 

Selektorka Jelena Škerović je izuzetno zadovoljna zbog šanse da može da sada radi sa djevojkama i priprema ih za nastavak kvalifikacija za Eurobasket.

"Ovo okupljanje za nas ima veliki značaj jer imamo mogućnost da radimo na napretku kako individualnom, tako i tehničkom. Imamo mnogo vremena da uigramo ekipu, da neke detalje ispravimo, da jednostavno odradimo ono što smo planirali. Dobili smo šansu da to odradimo i želimo da je iskoristimo na najbolji način. U novembru i februaru kada su kvalifikacije nemamo dovoljno vremena za pripremu tako da je sada momenat da radimo. Okosnica ekipe je tu, fale nam samo iz opravdanih razloga Jelena Vučetić i Milica Jovanović", istakla je selektorka Jelena Škerović. U stručnom štabu su još trener Lidija  Krstajić i fizioterapeut Petar Stojović.

Na spisku za pripreme su: Snežana Aleksić, Milena Jakšić, Teodora Sarić, Božica Mujović, Kristina Raković, Jovana Pašić, Bojana Kovačević, Violeta Lazarević, Dragana Živković, Andrea Glomazić, Maja Bigović, Marija Bakić, Marija Leković, Sofija Živaljević i Jovana Savković.