Vjerujemo da će se kvalifikacije završiti u našu korist
18.02.2021

Crnogorske košarkaše dijele dva dana od pretposljednjeg meča u kvalifikacijama za Eurobasket.

Francuska je prvi rival u subotu od 20 i 45.

“Znamo ih iz prve utakmice i učinićemo sve da ih pobijedimo. Najbitnije je da budemo fokusirani, da smirimo igru koliko možemo. Oni su atletski mnogo moćni i brzi”, kazao je Nemanja Đurišić koji je prokomentarisao i situaciju u kojoj se nalazimo.

Navijamo da Britanija ne dobije oba meča.

“Svjesni smo da ne zavisi sve od nas, ali ćemo uraditi sve da pobijedimo jednu, pa drugu utakmicu i da pustimo da se stvari odigraju u našu korist”, rekao je Đurišić i dodao:

“Osjećamo pritisak. Napravili smo grešku na tom drugom meču u Francuskoj, gdje smo mogli da riješimo stvari. Sada ćemo pokušati da ispravimo tu grešku”.

Od Džastina Kobsa očekuje se veliki doprinos…

“Optimističan sam. Pokušaćemo da dobijemo oba meča. Šta bude – biće. Cilj je da igramo dobru košarku”, kazao je Kobs i obećao pravi pristup.

“Pokušaću da budem agresivan, da igram za ekipu i napravim razliku na terenu.”

Danilo Nikolić vjeruje u najbolji scenario.

“Daćemo sve od sebe – vjerujemo u prolazak i u pobjedu protiv Francuske. I u prvom meču smo bili blizu protiv njih. Nadam se da ćemo ovoga puta biti bolji i da im nećemo dozvoliti otvorene šuteve kao prošlog puta i skokove u napadu. Vrijeme je da pokažemo da možemo da igramo protiv njih”, poručio je Nikolić.