Pioniri nastavili pripreme za Slovenia ball
30.07.2019

Muška pionirska reprezentacija Crne Gore počela je drugi dio priprema za "Slovenia ball".

Zoran Marojević i stručni štab u Tivtu će raditi sa 16 momaka, nakon što je u junu odrađen prvi dio priprema uz prijateljske utakmice sa Hrvatskom.

Hrvati će opet biti rival u generalnim provjerama za nastup u Slovenj Gradecu. Planirano je da se odigraju dva prijateljska susreta u Hrvatskoj.

"16 kandidata, u odnosu na jun samo je jedno novo ime David Mirković. Imamo 21 dan da radimo, kao i prošlog puta radićemo dosta na tehničkom usavršavanju. 19. i 20. igraćemo u Daruvaru. Imaćemo testiranja kandidata, tako ćemo steći uvid u trenutnu formu momaka. Ove godine smo dosta niska ekipa, to će nam biti izazov. Igrali smo dva puta sa Hrvatima koji su pokazali kvalitet, kasnije ćemo pogledati i ostale rivale pa ćemo znati šta nas tačno očekuje na turniru." poručio je selektor Marojević.

Turnir u Slovenj Gradecu najjači je u konkurenciji do 14 godina i smatra se nezvaničnim prvenstvom Evrope.

Na spisku selektora Marojevića su:

Petar Tanjević, Milorad Brajović, Lazar Mirotić, Vladimir Sudar, Ivan Rakočević, Igor Gardašević, Mitar Radulović, Ivan Vujović, Andrija Šutović, Petar Kosović, Danilo Stanković, Ognjen Mušikić, Jovan Šoć, Balša Banović, Aleksa Janičić i David Mirković.