Obavezni seminar za košarkaške trenere 2. i 3. oktobra u Podgorici
27.09.2021

Seminar za košarkaške trenere održaće se 2. i 3. oktobra u Podgorici u Bemax areni.

Pod nazivom “Basketball Coaches Clinic Podgorica 2021“, organizuje se dvodnevni seminar koji će okupiti eminentne predavače.

Predavanja će držati Duško Vujošević, Zmago Sagadin, Mamut Oktaj, Vladimir Koprivica, Nenad Trunić.

"Prisustvo “BCCP 2021“ je OBAVEZNO za sve trenere, članove UKTCG koji rade sa mlađim i starijim kategorijama. Uslov za prisustvo seminaru je izmirena kotizacija od 120e i godišnja članarina u iznosu od 30e.
 
Treneri koji ne prisustvuju seminaru neće moći da dobiju dozvolu za rad za sezonu 2021-2022, shodno Zakonu o sportu i Pravilniku o licenciranju trenera. 

Kao i do sada uplate mogu da se izvrše preko računa ili na licu mjesta. Uplate preko računa treba izvršiti najkasnije do 1.10.2021. na račun Udruženja Košrkaških trenera Crne Gore: 520-468-29 Hipotekarna Banka. Svrha uplate: Kotizacija i godišnja članarina za BCCP 2021. Takođe molimo Vas da dokaz o uplati dostavite na dan klinike radi tačne evidencije.

Podsjećamo da je shodno trenutnoj teškoj materijalnoj situaciji omogućen je besplatan smještaj za trenere iz udaljenih područja Crne Gore, a koje smo naveli na forumu UKTCG Zajednica sa gradovima koji su obuhvaćeni, a za vrijeme trajanja seminara u novom Studentskom Domu u City Kvartu.

U želji da sačuvamo ugled našeg Udruženja i stičemo nova saznanja, sve trenere mlađih i starijih  kategorija očekujemo na obaveznom „BCCP 2021“", stoji u pismu predsjednika UKTCG Bogdana Tanjevića koji će otvoriti seminar.